آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است
سرخط خبرها

نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود

  • کد خبر: ۳۳۶۷۳۵
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲
نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود
رئیس اداره بیماری‌های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت با تأکید بر لزوم تهیه دام‌ها از مراکز تحت نظارت سازمان دامپزشکی، گفت: گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد زینلی با اشاره به فرارسیدن عید سعید قربان، بر لزوم رعایت نکات بهداشتی برای ذبح دام تأکید و اظهار کرد: درخواست ما از مردم این است که دام را از مراکز مجاز و تأییدشده توسط سازمان دامپزشکی تهیه کنند. میادین مجاز عرضه دام در شهر‌ها و مناطق مختلف، مشخص هستند و مردم می‌توانند به این مراکز مراجعه کرده و دامی که زیر نظر دامپزشکان، به صورت اصولی ذبح شده را خریداری کنند.

وی افزود: اگر ذبح دام به‌صورت غیر بهداشتی، در منازل انجام شود، احتمال ابتلا به بیماری‌هایی مانند تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو وجود دارد. این بیماری ویروسی، بیش از دو دهه است که در کشور ما شناسایی شده و جزو بیماری‌های بومی محسوب می‌شود.

رئیس اداره بیماری‌های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت درباره تب کریمه کنگو توضیح داد: عامل اصلی انتقال این بیماری، کنه‌ای به نام «کنه هیالوما» است که در مناطق مختلف کشور وجود دارد. این کنه روی بدن دام قرار گرفته و از آن خون‌خواری می‌کند. دامی که توسط این کنه آلوده شده، ممکن است حامل ویروس کریمه کنگو یا CCHF باشد، در حالی که علائم خاصی از بیماری در دام دیده نمی‌شود. در زمان ذبح دام، ترشحات، خون و بافت‌های آلوده به ویروس می‌توانند منجر به انتقال ویروس به انسان شوند.

این مقام مسئول وزارت بهداشت هشدار داد: اگر این ترشحات از طریق چشم، مخاط یا زخم‌های موجود روی پوست وارد بدن افراد شود، می‌تواند باعث ابتلا به بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو شود. قصاب‌ها و افرادی که بدون دستکش اقدام به ذبح می‌کنند یا روی دست خود زخمی دارند، در معرض خطر بیشتری هستند.

زینلی تصریح کرد: به همه افراد توصیه می‌شود که دام را از مراکز معتبر خریداری کنند و ذبح دام را نیز در همان مراکز انجام دهند. افرادی که اقدام به ذبح دام می‌کنند حتماً باید هنگام ذبح، از وسایل حفاظت فردی مانند ماسک، دستکش، عینک و روپوش استفاده کنند. توصیه می‌کنیم که ذبح دام فقط در مراکز مجاز انجام شود.

رئیس اداره بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت با تأکید بر این که گوشت تازه به‌هیچ‌وجه بلافاصله پس از ذبح دام، مصرف نشود، گفت: گوشت دام ذبح شده، باید حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا با شکل‌گیری پدیده جمود نعشی و افت pH و اسیدی شدن گوشت، ویروس‌ها از بین بروند. پس از این مدت، گوشت قابل استفاده خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: ما طی سالیان گذشته گزارش‌های زیادی داشته‌ایم که زنان خانه‌دار به دلیل قطعه قطعه کردن گوشت و آلودگی گوشت به ویروس، به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند بنابراین داشتن دستکش هنگام تمیز و قطعه قطعه کردن و قرار دادن گوشت در دمای یخچال قبل از مصرف آن، بسیار حائز اهمیت است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->